Menu Sluiten

Pippe zkt. sociale tijger en nieuwsjager m/v

Ongeveer twee maanden geleden werd de Wereld van Pippe in Baarn (Laanstraat 106) officieel geopend en de frisse eigentijdse winkel wordt sindsdien graag bezocht door voorbijgangers, klanten en andere geïnteresseerden.

Trots zijn alle vrijwilligers op de vernieuwde winkel met haar ruime assortiment aan Fair Trade producten, artikelen van duurzame of hergebruikte materialen, ecologisch of sociaal verantwoorde artikelen.

Daten met Pippe

Winkelverkoop is niet het enige dat Pippe doet; ook in ander opzicht is zij een sociaal wezen. Nu Pippe een eigen website heeft en toegetreden is tot de Wereld van Facebook en Twitter moet ze haar sociale contacten goed bijhouden. Daarom is Pippe op zoek naar een echte sociale tijger, die Pippe bijstaat en zorgt dat iedereen op de hoogte blijft van de laatste nieuwtjes.

Ben jij dat sociale dier dat wat vrije uren heeft om Pippe uit de brand te helpen? Wil jij jouw tanden hierin zetten en ben je creatief en toon je initiatief? Laat het Pippe weten.

Als nieuwsjager zijn we op zoek naar iemand die nieuwsgierig is naar trends en nieuwe ontwikkelingen en producten, die binnen de Wereld van Pippe passen. Ben jij alert, actief en volhardend in jouw zoektocht naar producten met een verhaal; dan ben je bij ons aan het goede adres.

Voor beide taken geldt dat deze ook makkelijk buiten de gebruikelijk winkeltijden om te doen zijn. Als het je wat lijkt, wil Pippe graag kennismaken met jou. Laat een bericht achter via de website www.dewereldvanpippe.nl of kom langs in de winkel.

Wie weet ben jij wel de ultieme date van Pippe.